Tlf: +45 70 268 368 firma@heludvikling.dk
FØLG OS

Følg os på LinkedIn

Vi hjælper dig på vej

Om HELudvikling
Mød vores konsulenterreferencer
Siden 1991

Hjulpet virksomheder og medarbejdere videre

Vores historie

Siden konsulenthuset Hel Udvikling blev stiftet i 1991 har vi hjulpet mennesker og organisationer med ’at komme videre’. Vi har igennem årene bragt hundredvis af mennesker videre i deres karriere via outplacement, karriererådgivning, rekruttering og executive coaching.

Hel Udvikling har været rådgivere for ledere og ledergrupper i både den private og offentlige sektor med ’at komme videre’, når de skulle få strategier til at virke i praksis, få sat det rigtige hold eller få ledergruppen til at blive et team.

 

Team

Vores konsulenter

Vores konsulenter har stor ledelses- og konsulenterfaring, og kan hjælpe med analyser af arbejdskultur, interessentforventninger mv., redesign af strukturer og rammer, nye veje til implementering af strategier og til at skabe ændringer i arbejdskultur og medarbejderadfærd. Vi kan også hjælpe med på mere konkrete områder som f.eks. HR-management, strategisk kompetenceudvikling og porteføljestyring. Og vi lover jer: I får ingen lange konsulentrapporter fra os, men derimod får I ærlig og åben dialog med forslag til håndtering af de reelle barrierer.

Kim Holst

Kim Holst

Kim sidder i flere bestyrelser, faciliterer strategiprocesser og organisationsudvikling samt udvikling af ledergrupper. Han er trusted advisor for direktører samt arbejder med headhuntning, outplacement og karriererådgivning.

Med mere end 25 års erfaring fra internationale og danske virksomheder inden BTB og BTC med produktion, service, salg og ledelse på CEO niveau og boet flere år i udlandet har Kim en bred og dyb ledelseserfaring. Igennem de seneste 15 år har Kim som management konsulent og ejer af konsulenthuse været involveret i opstart af vækst virksomheder og turnaraounds, ligesom han har bistået både børsnoterede og SMV virksomheder med forretningsudvikling, strategi implementering, rekruttering, headhunting og outplacement.

HD, MBA, bestyrelsesuddannelse og har et løbende fokus på udvikling af sine kompetencer, senest med fokus på bl.a. narrativledelse og High Performance Leadership

Kim arbejder over hele landet og kan kontaktes på kh@heludvikling.dk og på tlf. 23 40 91 03.

Lisbeth Vangsbjerg Mogensen

Lisbeth Vangsbjerg Mogensen

Lisbeth arbejder med rekruttering, outplacement og karriererådgivning samt udvikling af ledergrupper og sparring omkring større forandringsprocesser.

Med mere end 20 år erfaring som chef i flere kommuner og indenfor uddannelses- og konsulentvirksomheder trækker hun på en bred vifte af resultater og konkrete værktøj i sin rådgivning af individer og organisationer. Hun kender de aktuelle udfordringerne indenfor HR og på store kommunale velfærdsområder, og har både som konsulent og chef med succes gennemført store omstillingsprocesser. Har samtidig 10 års erfaring som konsulent på bl.a. indenfor udvikling af ledelse og organisation i privat og offentlig sektor.

Uddannet cand.theol. , suppleret med en lang række af ledelseskurser, senest med CBSs Executive Public Program og CBS bestyrelsesuddannelse, coach uddannelse og certificeret i relevante tests.

Lisbeth arbejder over hele landet og kan kontaktes på lvm@heludvikling.dk og på tlf. 40 24 20 02.

Louise Byrge

Louise Byrge

Rådgivning og udvikling af virksomheder/organisationer og medarbejdere. Herunder Innovation, LEAN, Lederudvikling og forretningsudvikling.

Louise har mere end 11 års erfaring som konsulent indenfor hendes kerneområder, hun har hjulpet læringsinstitutioner, private og offentlige organisationer med at udvikle innovative miljøer, der muliggør nytænkning for individer og teams. Hun tilrettelægger kurser og udviklingsforløb, hvor virksomheder/organisationer arbejder med innovation i praksis. Louise er gennem sine forløb fokuseret på, hvordan vi bliver mere nytænkende, kreative og udviser innovativ og entreprenant adfærd – såvel på et individuelt plan som i større organisationer. Louise har faciliteret processer i hele Nordeuropa og har gennem årene undervist bl.a. lærere, officerer, forskere, pædagoger, konsulenter, udviklingsmedarbejdere, HR og ledere.

Louise har derudover været en aktiv del af de kreative forskningsmiljøer, udviklingen af flere kreative spil og været med skribent på bøger.

Uddannet Revisorassistent samt Master i Creative Genius, suppleret med en lang række ledelses-, innovations-, faciliteringskurser.

Louise arbejder over hele landet og kan kontaktes på lb@heludvikling.dk og på tlf. 40 57 73 99.

Johnny Chr. Schmidt

Johnny Chr. Schmidt

Johnny arbejder med karriererådgivning, outplacement og rekruttering samt opgaver inden for ledelses- og organisationsudvikling, forandringsledelse og strategi.

Johnny har mere end 30 års virksomhedserfaring, hvoraf de seneste 20 år er fra lederstillinger som bl.a. salgschef, salg og marketingschef (CCO), forretningsudvikler, global kundeservicechef (CSO) og områdechef.

Han har desuden fungeret som coach og mentor for medarbejdere og ledere gennem de seneste 10 år. Udover generel ledelse har han stor praktisk erfaring med forandringsledelse, organisationsledelse og -udvikling, coaching, talentudvikling, kommerciel forankring af IT-projekter samt udvikling og implementering af styringsprincipper for en virksomhed.

Derudover fungerer Johnny som erhvervsmentor samt holder forelæsninger i forandringsledelse på CBSs internationale MBA program.

Oprindelig uddannet indenfor transportbranchen, suppleret med en mini-MBA fra CBSs Executive Program samt lederuddannelser fra bl.a. IMD, KF Andersen, APMM Group. Certificeret i relevante HR værktøjer.

Johnny arbejder over hele landet og kan kontaktes på jcs@heludvikling.dk og på tlf. 29 33 86 78.

Jesper Blicher Dahl

Jesper Blicher Dahl

Jesper arbejder med strategiudvikling og implementering samt udvikling, rekruttering og outplacement af ledere.

Med mere end 30 års erfaring som ejerleder, direktør og virksomhedskonsulent med fokus på at sikre vækst og udvikle i den enkelte virksomhed, trækker han på en bred vifte af opnåede resultater og konkrete værktøj i sin rådgivning af individer og organisationer.

Jesper ved, hvad der skal til for at virksomheden kan skabe bedre resultater på hele linjen fra fastlæggelse af den overordnede strategi til at sikre udførslen ude i de enkelte led.

Jesper har en MBA i Strategic Management samt HD i afsætning.

Jesper arbejder over hele landet og kan kontaktes på kh@heludvikling.dk  og på tlf. +45 22 26 42 77

Ronnie Vindbjerg Pedersen

Ronnie Vindbjerg Pedersen

Ronnie arbejder med rekruttering, outplacement og karriererådgivning samt lederudvikling og sparring omkring bl.a. strategisk kompetenceudvikling og facilitering ved forandringsprocesser.
Med en baggrund som officer i Flyvevåbnet og en master i Ledelses- og Organisationspsykologi samt jobs som bl.a. strategisk rådgiver i NATO og senest som Head of Training & Development hos MHI Vestas Offshore Wind har Ronnie en solid ballast for jobbet som konsulent og rådgiver i danske og internationale virksomheder.
Ronnie har haft ansvaret for globale organisationers lederudviklingsprogrammer, for graduate programmer, for facilitering af større organisatoriske forandringsprocesser samt det overordnede governanceansvar for store organisationers strategiske trænings- og læringstiltag.
Ronnie har ligeledes erfaring fra Skatteministeriet som konsulent indenfor kompetenceudvikling og sidder med i flere bestyrelser og advisory boards i både Danmark, Holland og Tyskland.

Uddannet officer fra Flyvevåbnets Officersskole i 2009 og har siden taget en mastergrad i Ledelses- og Organisationspsykologi (MLP) hos Aalborg universitet.

Ronnie arbejder over hele landet og kan kontaktes på rvp@heludvikling.dk og på tlf. 22 73 11 74.

Christian Østeraas

Christian Østeraas

Christian har mere end 20 års ledererfaring fra både den offentlige og den private sektor. Dertil har han også international ledelseserfaring og har senest fungeret som strategisk leder i en global nordisk finansiel institution med stort budget og personaleansvar. Han er en erfaren strategisk rådgiver, projektejer/-leder, styregruppeformand, mødeleder samt formidler og underviser. Christian har desuden erfaring som både facilitator og coach af enten grupper eller individer, mens rollen som mentor fokuserer på at hjælpe ledere med at vokse og løse både langsigtede udfordringer og dagligdagsproblemer. Han har ekstensiv erfaring med verbal og skriftlig kommunikation, og hvordan dette integreres som en naturlig del af ledelse. I den sammenhæng er han velbevandret i at oversætte strategier til operationelle handlinger, så alle i organisationen kan forholde sig til det.

Christian er uddannet cand.merc.jur med speciale i Strategi, Organisation og Ledelse (SOL) fra Handelshøjskolen i Aarhus (i dag Business School Aarhus). Dertil har han en journalistisk tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole (i dag Danmarks Medie- og Journalisthøjskole). Endelig er Christian tidligere kaptajn af reserven fra Den Kongelige Livgarde med bl.a. udsendelser til kriseområder i bagagen.

Christian arbejder over hele landet og kan kontaktes på cro@heludvikling.dk og på tlf. 50 50 40 12.

Marian Müller

Marian Müller

Marian har mere end 25 års virksomhedserfaring, hvoraf de seneste 20 år er fra lederstillinger som bl.a. Director of Talent, Technical Development Officer og Service Director i mellemstore og store virksomheder – national samt internationalt. Hele Marians karriere har udspillet sig inden for IT og hun har derfor et dybt kendskab til branchen på alle niveauer.

Som leder inden for IT har Marian primært arbejdet med at talentudvikle medarbejdere og mellemledere. Hun har været leder for, stort det, hele paletten inden for IT og har høstet tung erfaring med alt fra ansættelser af personale, sammensætning af teams, afholdelse af møder med medarbejdere og implementering af forandringsprocesser og organisationsstrategier.

Marian har varetaget mere end 600 rekrutteringer inden for IT med speciale i udviklere, arkitekter, ledere og projektledere i teknologier inden for bl.a. CMS, CRM og CLOUD.

Marian har desuden mangeårig erfaring som projektleder og har haft ansvaret for projekter inden for kundeservice, outsourcing og langvarige og komplekse IT-projekter – både agile og efter vandfaldsmodellen. Hun er certificeret SCRUM Master og har over 10 års erfaring med projekter, hvor netop SCRUM var metodevalget.

Marian har arbejdet med tværkulturelle arbejdsmiljøer, med speciale i indisk arbejdskultur, og er certificeret i Arbejdsmiljø. Er certificeret coach og uddannet i konflikthåndtering og er derudover certificeret i flere personligheds- og IQ-tests og har mangeårig erfaring i arbejde med personlighedstest i praksis.

Oprindelig uddannet indenfor modebranchen, suppleret med en Erhvervsdiplom, ITB og har deltaget i kurser indenfor ledelsesudvikling, personaleledelse og projektledelse.

Marian arbejder med outplacement og rekruttering samt opgaver inden for karriererådgivning.

Marian arbejder over hele landet og kan kontaktes på mm@howtowin.dk og på tlf. +45 22 22 90 99.

Tilkalde team

Tilkalde team

Ved større opgave bruger vi vores dygtige tilkalde team

Hvad driver os

Vores nøgleord

N

Åbenhed

N

Integritet

N

Engagement

N

Professionalisme

N

Åbenhed

N

Integritet

N

Engagement

N

Professionalisme

Vi er stolte af vores arbejde, når samarbejdet med den enkelte kunde fortsætter fra en opgave til den næste og kunden evt. anbefaler os til andre.

Etiske principper

Samarbejde

Vores etiske principper danner ramme om alt vores arbejde i forhold til vores kunder og andre samarbejdsrelationer.

Hel Udvikling er den danske partner i OI Global Partners (OIGP), som er et førende HR firma, der hjælper organisationer med at håndtere deres talenter og hjælper individer med at optimere deres karriere. Og det kommer alle vores kunder til gavn.

5

Vi påtager os kun opgaver, hvor vi har de rette kompetencer til at løse opgaverne med succes.

5

Kvaliteten af vores arbejde bliver prioriteret meget højt.

5

Vi sikrer os, at kemien mellem den enkelte konsulent og virksomheden fungerer optimalt.

5

Vi vægter diskretion og respekt for virksomheden og den enkelte i vores arbejde.

5

Vores fokus er rettet mod kundens behov.

Vores referencer

Hel Udvikling har siden 1991 arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer i bl.a. disse brancher:

Medicinalindustrien

Forsikringsbranchen

IT/telekommunikations branchen

Offentlige institutioner og kommuner

Fødevareindustrien

Produktionsvirksomheder

Medievirksomheder

Servicesektoren

Transportsektoren

Banksektoren

Konsulentbranchen

Energisektoren

Byggebranchen

Blandt kunder i ovenstående brancher har mange af Danmarks største virksomheder været trofaste kunder hos Hel Udvikling igennem mange år.
Vi fortæller meget gerne mere om nogle af de opgaver, som Hel Udvikling har løst.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk